Loading...

Over ons

Al 15 jaar met passie actief in de schoonmaak

Persoonlijke aandacht.

Wij hebben betrouwbare en nette schoonmakers in dienst en een vaste, zeer tevreden klantenkring. Agouty is een betrouwbare partner, op onze mensen kunt u ├ęcht rekenen. Dit betekent dat u het schoonmaakwerk aan ons kan overlaten, u heeft er geen omkijken naar. Wij leveren wat er is afgesproken en doen vaak net een beetje meer. Als vaste klant van Agouty bieden wij u extra service. U profiteert van onze diensten en dat voor een eerlijke prijs.

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht, wij gaan oprechte relaties aan. Wij zorgen goed voor onze mensen en dat merkt u als klant. Onze medewerkers zijn verantwoordelijk en netjes. Wij houden Agouty bewust een klein bedrijf, zodat wij zelf contact kunnen onderhouden met onze klanten. Wij komen dan ook regelmatig bij u langs. Wij zijn zo makkelijk aanspreekbaar en flexibel.

Uiteraard leveren wij echt goed schoonmaakwerk: interieur en vloeronderhoud, schoonmaak volgens HACCP certificering, bouwschoonmaak- en oplevering, glasbewassing, dieptereiniging sanitair, terras- en gevelreiniging. Met onze diverse schoonmaakdiensten kunnen wij u een aanbod op maat bieden. Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaan heel bewust met energie- en watergebruik om.

Door onze aanpak vinden onze klanten het prettig zaken doen met Agouty!

Voor wie werken we?

We werken voor veel verschillende bedrijven, varierend van klein tot groot. Hieronder een greep uit ons klantenbestand.

Direct contact?