Loading...

Onze diensten

Wat kunnen we voor u doen?

Al je schoonmaakdiensten bij één partij

Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistische schoonmaak

Wilt u ook een schone werkplek?

Schoonmaakonderhoud van kantoor of werkomgeving

Wij verzorgen al het dagelijks schoonmaakwerk voor uw bedrijfsruimte en interieur. Dit is immers de werkplek voor uw medewerkers en het visitekaartje voor uw relaties. Denkt u hierbij aan al het interieur, de deuren, radiatoren, luxaflex, de vloeren en plafonds, de trappenhuizen en het sanitair.

We lopen op locatie uw wensen met u door en maken duidelijke afspraken voor de dagelijkse en specialistische schoonmaak, frequentie en werkwijze. Wij adviseren u daar meteen bij. Wij werken onze schoonmakers persoonlijk in. Zij zijn vriendelijk en netjes. Tevens houden wij zelf regelmatig contact met u. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw kantoor wordt echt goed schoon!

 

Een zorgeloze en schone oplevering?

Bouwschoonmaak & oplevering

Net verhuisd of van plan te gaan verhuizen? Wij verzorgen de dagelijkse & wekelijkse schoonmaak van de panden die net verbouwd zijn. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het opruimen en afvoeren van bouwafval. Aan het einde van uw project zorgen ervoor wij dat u het bouwwerk nieuw en schoon kunt opleveren. Denkt u hierbij aan het verwijderen van kit- en verfresten van glas, vensterbank en kozijnen. Het aanvegen en stofzuigen van vloeren en het poetsen van de sanitaire ruimten.

Altijd helder en schone glazen?

Glasbewassing

Wij wassen uw ramen van binnen en buiten. Wij maken gebruik van telescoop glasbewassing voor buiten. Dit is een veilig alternatief voor ladders of hoogwerkers en het is milieuvriendelijk. We maken gebruik van gefilterd water dat met een hoge druk op de ramen wordt besproeid. De vervuiling lost op en het oppervlak is streeploos schoon. Boven de 15 meter werken wij wel met een hoogwerker. Binnen wassen we ramen op de traditionele manier, met emmer en ladder. Hoe dan ook, uw ramen worden echt goed schoon!

Direct een offerte of prijsindicatie? 

Dieptereiniging vergemakkelijkt reguliere schoonmaak

Dieptereiniging Sanitair

Wij demonteren waar mogelijk onderdelen van uw wc potten en wastafels, zodat we alle hardnekkige en moeilijk bereikbare vuil kunnen verwijderen. We gebruiken voor de dieptereiniging speciale schoonmaakmiddelen. Met de hogedruk reinigen wij de muren en vloeren. De dagelijkse schoonmaak van uw sanitair wordt na een periodieke dieptereiniging een stuk eenvoudiger.

Onze diensten

Terrasreiniging

U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van uw terrastegels. Met de hogedrukreiniger wordt het vuil met kracht van de tegels verwijderd. Jarenlange aangegroeide groene aanslag en vuil verdwijnt en de tegels krijgen hun originele kleur terug. Uw terras ziet er weer als nieuw uit.

Onze diensten

Gevelreiniging

De gevel bepaalt samen met het dak de uitstraling van een gebouw. Hiernaast is het van belang gevels in goede staat te houden om de levensduur te garanderen. Agouty reinigt uw gevels op een milieuvriendelijke manier en zorgt ervoor dat uw gebouw er weer als nieuw uit ziet!

Direct contact?